Geef uw Makma de verzorging die ze verdient

De juiste producten voor uw Makma sloep

Aquatec Bootaccessoires is onderdeel van Aquatec Industries. In onze webshop vindt u alle benodigde producten voor uw Makma sloep. Wij bieden merk specifieke producten aan die u exclusief bij ons kunt vinden. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment overige bootproducten zoals reinigingsmiddelen, bootvlaggen en touwwerk. Zoals u van ons gewend bent, alles van hoge kwaliteit. Wij helpen u graag het gehele jaar door met het laten stralen van uw Makma!

Makma producten

Het onderhoud van uw kunst teak vloer

Met een klein beetje hulp van de artikelen in onze webshop kunt u gemakkelijk uw kunst teak vloer in topconditie houden. In onze webshop vindt u de kunst teak cleaner van onze partner Topdek. U spuit de teakvloer van uw sloep in met dit middel en laat dit een paar minuten inwerken. Tot slot wrijft u het kunst teak schoon met een vochtig uitgewrongen doek. Een paar minuten werk en uw  vloer is weer zo goed als nieuw!

Makma producten

Een beschermde en glimmende romp in een paar stappen

Onderhoud aan de romp van uw sloep is erg belangrijk. Dit gaat doffe en verkleurde oppervlakten tegen. Los van de jaarlijkse service beurt kunt u hier natuurlijk zelf ook een steentje aan bijdragen. Met de Dulon wash & wax nr. 03 maakt u uw sloep schoon en geeft u de romp gelijk een wax laag. Deze wax laag geeft een hoogglans beschermlaag aan uw romp. Zo kan de romp er weer een tijd tegenaan! En dat met een paar simpele stappen. Hoe u dit product en de andere Dulon onderhoudsproducten gebruikt, vindt u in onze webshop.

Makma producten

Aquatec Bootaccessoires heeft alles voor uw Makma

Ook goed om te weten is dat u in onze webshop Makma stickers kunt bestellen. Zijn de stickers beschadigd of bent u toe een nieuw kleurtje? Wij maken graag een nieuwe bootsticker voor u.

Neem dus snel een kijkje in onze webshop om de beste bootaccessoires en onderhoudsproducten voor uw Makma te vinden. Door uw sloep in goede conditie te houden blijft ze mooi en behoudt ze haar waarde. Belangrijk dus om uw sloep de juiste verzorging te geven die ze verdient!

Shop al onze Makma producten hier!

Ontdek onze modellen

Makma Cayos 27 tendersloep

Makma Cayos 27

Lengte8,25 m
Breedte2,75 m
Diepgangca 0,80 m
Doorvaarthoogteca 1,20 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10
Makma Cayos 28 tendersloep

Makma Cayos 28

Lengte8,55 m
Breedte2,75 m
Diepgangca 0,80 m
Doorvaarthoogteca 1,30 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10
Makma Caribbean 31 MK3

Makma Caribbean 31

Lengte9,00 m
Breedte3,35 m
Diepgangca 0,90 m
Doorvaarthoogteca 1,60 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen6
Makma Caribbean 36 cabin sloep

Makma Caribbean 36

Lengte10,50 m
Breedte3,45 m
Diepgangca 1,06 m
Doorvaarthoogteca 1,70 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Blog