Winterstalling en onderhoud

Bij Makma wordt u volledig ontzorgd

Winterstalling en onderhoud van uw Makma sloep

Goed onderhoud en winterstalling is belangrijk voor het behoud van uw Makma sloep of cabin. Een jaarlijkse beurt en winterstalling dragen hier aan bij. Wie kan uw Makma beter onderhouden dan de werf die uw sloep gebouwd heeft? Bij Makma wordt u volledig ontzorgd.

winterstalling en onderhoud makma

Winterstalling en onderhoud sloep

Bij Makma is het mogelijk om zowel winterstalling als onderhoud te laten verzorgen. In onze verwarmde opslag ligt uw sloep veilig, droog en beschermd. Een goede bescherming in de winterperiode is voor uw sloep of cabinsloep erg belangrijk. Hierdoor behoudt uw sloep beter haar waarde en beperkt u de kosten voor onderhoud. Full service bij Makma, verzorgd door onze vakmensen.

Contact

Makma Caribbean 31 cabin sloep

Uw sloep in onderhoud bij Makma

Als ervaren producent van sloepen en kajuitsloepen hebben we bij Makma alle kennis en expertise in huis om u deze zorg uit handen te nemen. Naast de extra service om uw sloep overdekt te stallen is het tevens mogelijk om (winter)onderhoud te laten verzorgen. Hierdoor begint u het nieuwe vaarseizoen goed met een schoon en onderhouden sloep.

Contact

Onderhoud en Winterstalling bij Makma

Naast (winter)stalling kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw boot en motor. Full service, verzorgd door onze vakmensen, waaronder:

  • Servicebeurt motor (Vetus, Nanni of Yanmar)
  • Antifouling
  • Poetsen en schoonmaken
  • Polijsten
  • Polyesterreparaties

Naast onderhoud aan uw boot, kunt u bij Makma ook terecht voor:

  • Buiskap vervangen
  • Kussens vervangen
  • Bimini plaatsen
Makma Cayos 27 tendersloep

Zelf winteronderhoud uitvoeren?

Gaat u zelf het winteronderhoud van uw boot uitvoeren? Voordat uw boot in de stalling gaat, is het belangrijk om uw sloep goed schoon te maken (van binnen en buiten!). Gebruik hierbij de juiste producten voor het schoonmaken of repareren van de boot, beschikbaar in onze webshop: