Makma Cayos 27 tendersloep

De Makma Cayos 27. De tendersloep van Makma.

“Italiaanse look en feel”

De Cayos 27 is het nieuwste model van Makma en werd in 2020 jaar met veel succes en enthousiasme geïntroduceerd. De Makma Cayos 27 is een moderne tijdloze tendersloep met een knipoog naar het befaamde klassiek-sportieve Italiaanse design. Inmiddels varen de eerste modellen rond op de Nederlandse wateren. Na de introductie wordt het tijd om te gaan varen met deze Cayos 27 voorzien van een 250 pk Yanmar common rail diesel motor.

Makma Cayos 27 tendersloep

“De kracht van de Yanmar 250 pk is geweldig”

De nieuwe Makma Cayos 27 heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is hierdoor geschikt voor binnenwateren en kustwateren. De tendersloep beschikt over uitmuntende vaareigenschappen om langzaam te varen maar zeker ook voor hoge snelheden. Wij beschikken voor de opname over een uitvoering voorzien van een Yanmar 250 pk commonrail turbo dieselmotor. Wat gelijk opvalt tijdens het langzaam varen is dat deze Makma gemakkelijk en eenvoudig vaart. De motor loopt nauwelijks hoorbaar in de goed geïsoleerde motorruimte. Als je eenmaal het gas opengooit ervaar je de geweldige kracht van de Yanmar 250 pk en de sublieme vaareigenschappen van deze snelvarende tendersloep.

Makma Cayos 27 tendersloep

“Oog voor details”

Wat gelijk in het oog springt bij de Makma Cayos 27 is dat er gebruik is gemaakt van kwalitatieve hoogwaardige materialen met oog voor detail en slim gebruik van de ruimte. Dit samen zorgt voor een fraaie en overzichtelijke kuip en kajuit. Vanaf de bestuurderspositie heb je goed overzicht op de modern vormgegeven stuurconsole en is het zicht over het water naar alle kanten optimaal. In het stuurconsole van deze Cayos 27 is een fraaie 12 inch touchscreen van Raymarine gemonteerd. Het touch screen heeft een oppervlak in glaslook met aanraaktoetsen voor directe toegang tot de belangrijkste functies.

Makma Cayos 27 tendersloep

“Voorzien van veel comfort”

De ruime kuip van de Cayos 27 is voorzien van een L-vormige bank in het midden en achterin een comfortabele rondzit met bestuurdersstoel. De stoel is eenvoudig te kantelen waardoor je een gemakkelijke doorgang naar het zwemplateau realiseert. Verder beschikt deze uitvoering over een compacte kitchenette voorzien van een dieselkooktoestel, spoelbak met koud en warm stormend water en koelkast met luxe rvs front. De Cayos 27 is natuurlijk helemaal aan te passen naar eigen wens. In de cabine treffen we een royaal tweepersoonsbed aan een afsluitbare toiletruimte dat in deze uitvoering is voorzien van een elektrisch toilet. Deze Tendersloep is dus van alle gemakken voorzien.

Makma Cayos 27 tendersloep

“Puur genieten”

We hadden deze dag geluk met het weer. De zon scheen de hele dag over de Friese wateren. Tijdens het varen hebben we gemerkt dat de Makma Cayos 27 tender cabinsloep ontworpen is om comfortabel te ontspannen op het water en mooie momenten te beleven. Of het nu door de grachten van Utrecht is of op het IJsselmeer…

Wilt u zelf een Makma Cayos 27 samenstellen?

Ontdek onze modellen

Makma Cayos 27 tendersloep

Makma Cayos 27

Lengte8,25 m
Breedte2,75 m
Diepgangca 0,80 m
Doorvaarthoogteca 1,20 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10
Makma Cayos 28 tendersloep

Makma Cayos 28

Lengte8,55 m
Breedte2,75 m
Diepgangca 0,80 m
Doorvaarthoogteca 1,30 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10
Makma Caribbean 31 MK3

Makma Caribbean 31

Lengte9,00 m
Breedte3,35 m
Diepgangca 0,90 m
Doorvaarthoogteca 1,60 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen6
Makma Caribbean 36 cabin sloep

Makma Caribbean 36

Lengte10,50 m
Breedte3,45 m
Diepgangca 1,06 m
Doorvaarthoogteca 1,70 m
CE-categorieC-kustwateren
Aantal personen10

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Blog