Vacature: Monteur kajuitboten

Wordt jij onze nieuwe collega?

Productieproces Makma sloep

Vacaturebeschrijving

Uren per week: 32-40
Locatie: Woudsend, Friesland

Wat ga je doen?

Als monteur kajuitboten heb je een allround functie en houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden rondom onze kajuitboten (Antaris, Maril en Makma). Ieder te bouwen boot is een klant specifiek exemplaar, hier komt dan ook van alles bij kijken.
Zo ben je verantwoordelijk voor de inbouw van de motor-, brandstof-, water- en vuilwaterinstallatie. Tevens werk je aan het aansluiten van de elektra en monteer je het dekbeslag zoals kikkers en bolders. Een duidelijk proces van begin tot einde.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een monteur voor onze kajuitboten met een technische achtergrond. Zeker als je affiniteit hebt met de watersport, is deze functie iets voor jou. Je bent flexibel ingesteld en streeft naar het leveren van de juiste kwaliteit. Tevens ben je een teamplayer en ben je gedreven. Je kunt daarnaast zowel goed functioneren in teamverband als zelfstandig.

Wat bieden wij?

  • Elke dag werk je in een team met enthousiaste collega’s
  • Een prachtige baan binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf
  • De mogelijkheid om met de mooiste producten te werken en bij te dragen aan topkwaliteit sloepen en kajuitboten
  • Je werkt in een fijn team dat samen vol trots werkt aan de sloepen

Wil je meer informatie?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Mail dan je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeldau de Goede via tel: +31 (0)514 596270.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op en stuur je CV naar administratie@aquatec.frl